Autocenters van Staalduinen Louwes
2016-nissan-sedan-lineup-city2-nieuwlogo

Airco service

Voorkom een muffe en onaangename geur in uw interieur. Voer tijdig onderhoud aan uw airco door.

 

Houd uw auto koel en fris onder alle omstandigheden

Om uw airco-systeem goed te laten werken heeft het regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt niet alleen slijtage van het systeem, het gaat ook vorming van bacteriën in het systeem tegen. Deze bacteriën kunnen zonder onderhoud en reiniging zorgen voor een muffe, onaangename geur in uw interieur. Daarnaast zorgt regelmatige controle en airco onderhoud ervoor dat uw systeem “koud” blijft.

 

Welke airco onderhoud is er mogelijk?

Het onderhoud aan uw airco kan op veel verschillende manieren:

  • Het kan simpelweg een check zijn of het systeem nog goed functioneert en het interieur van uw auto nog goed koel houdt.
  • Er kunnen filters worden vervangen om stof en andere schadelijke deeltjes uit uw interieur te houden.
  • Het systeem kan gereinigd worden. Zoals gezegd kunnen vuil en andere resten vorming van bacteriën veroorzaken, met onaangename geurtjes tot gevolg. In dit geval is reinigen van het systeem vaak voldoende en is een volledige airco service niet nodig.
  • Wanneer uw systeem niet meer goed koelt kan het zo zijn dat het koudemiddel moet worden bijgevuld. Wanneer dit het geval is zal er altijd gecontroleerd worden op lekken.

 

Airco service van ACSL

Zoals gezegd heeft uw airco onderhoud nodig van tijd tot tijd. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te doen en zo uw systeem in goede conditie te houden. Merkt u dat uw airco niet meer goed koelt of is er een ander probleem met uw airco-systeem? Neem gerust contact op of kom langs bij één van onze vestigingen. 

 Locaties en openingstijden

 

Werkplaats

 

Emmen

0591 - 642 424


Scheemda

 

0597 - 412 824


Stadskanaal

Koperslager         


0599 - 725 044


Stadskanaal             

Veenstraat


0599 - 659 333


Openingstijden werkplaats

 

Maandag t/m Vrijdag        08.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten