Autocenters van Staalduinen Louwes
2016-nissan-sedan-lineup-city2-nieuwlogo

ACSL: auto onderhoud volgens fabrieks richtlijnen

Als officieel dealer van de merken Kia en Nissan, en als merkspecialist van Peugeot en Citroën kunt u bij onze verschillende vestigingen terecht voor auto onderhoud volgens fabrieks richtlijnen. Daarmee wordt uw auto onderhouden door gecertificeerde, hoog opgeleide monteurs. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste technologieën in onze werkplaatsen, zodat wij uw auto altijd van het juiste onderhoud kunnen voorzien. Zo zorgt u ervoor dat u altijd zorgeloos onderweg bent. Daarnaast zorgt goed onderhoud ervoor dat uw auto een langere levensduur heeft en verhoogt het de restwaarde wanneer u uw auto inruilt of verkoopt in de toekomst.

 

ACSL doet auto onderhoud voor alle merken

Naast de merken die wij officieel vertegenwoordigen kunt u bij ACSL terecht voor reparatie en onderhoud voor auto’s van alle merken. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het verzorgen van een nieuwe APK of nieuwe banden.

 

Zelf auto onderhoud inplannen bij ACSL

Uw auto is toe aan onderhoud, maar wanneer? De hele week druk, druk, druk en eigenlijk ook weinig tijd om een afspraak te maken. Geen nood, u kunt bij ons eenvoudig onderhoud voor uw auto inplannen in onze online werkplaatsplanner. Pak simpelweg uw agenda, kies een datum en een vestiging van uw keuze en plan het onderhoud voor uw auto simpel in. Voor uitvoering van onderhoud aan uw auto krijgt u een prijsopgave, u komt dus nooit na afloop voor verrassingen te staan.

 Locaties en openingstijden

 

Werkplaats

 

Emmen

0591 - 642 424


Winschoten

 

0597 - 412 824


Stadskanaal

Koperslager         


0599 - 725 044


Stadskanaal             

Veenstraat


0599 - 659 333


Openingstijden werkplaats

 

Maandag t/m Vrijdag        08.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten