Autocenters van Staalduinen Louwes
2016-nissan-sedan-lineup-city2-nieuwlogo

ACSL: vakkundig herstel van autoschade

Iedereen baalt van autoschade. U bent zuinig op uw auto en als er om wat voor reden dan ook schade aan komt is dat nooit leuk. Bij ACSL willen wij u daarom snel en vakkundig weer op weg helpen. U wilt uiteraard niet met schade rond blijven rijden.

 

Autoschade herstel door vakkundige expert

Uw auto is een complex stuk techniek. Wanneer er schade aan ontstaat, is het belangrijk dat deze schade vakkundig wordt gerepareerd. Dit betekent o.a. dat er rekening moet worden gehouden met richtlijnen van de fabrikant. Schadeherstel gebeurt bij ACSL daarom uitsluitend door gediplomeerde vakmensen met kennis van zaken. Daarnaast beschikken zij over de juiste apparatuur om volgens de richtlijnen van de fabrikant autoschade te kunnen herstellen. Zo houdt u ook na reparatie die volledige garantie en steun vanuit de fabrikant.

 

Stressvrij herstel van autoschade

Zoals gezegd is schade aan uw auto nooit leuk. Bij ACSL willen wij het dan ook zo snel en makkelijk mogelijk voor uw oplossen. Onze experts nemen de autoschade op en maken een inschatting van de kosten. Vervolgens wordt er contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij en zal het schadeherstel process in gang worden gezet. Vervolgens zal uw verzekeraar met u in contact treden over de verdere afhandeling. U hoeft niets te doen! Wel zo fijn niet waar?!

 Locaties en openingstijden

 

Werkplaats

 

Emmen

0591 - 642 424


Scheemda

 

0597 - 412 824


Stadskanaal

Koperslager         


0599 - 725 044


Stadskanaal             

Veenstraat


0599 - 659 333


Openingstijden werkplaats

 

Maandag t/m Vrijdag        08.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten