Autocenters van Staalduinen Louwes
2016-nissan-sedan-lineup-city2-nieuwlogo

Nieuws en acties

Wij houden u op de hoogte.

Johan Hemmen 40 jaar dienst!


Op 2 januari 2018 was Johan Hemmen op de kop af 40 jaar in dienst als monteur bij Louwes Autocenters in Emmen. Op de foto wordt hij gefeliciteerd door Arnold en Albert-Jan Louwes met dit heugelijke feit en wordt hij bedankt voor zijn jarenlange inzet.


 

 

 

Ontdekkingsdagen bij ACSL Stadskanaal

Van 14 t/m 23 september vinden bij ACSL, de Nissan dealer voor Zuidoost Groningen, de ontdekkingsdagen plaats. Tijdens deze ontdekkingsdagen kunt u profiteren van extra veel voordeel op de diverse voorraadmodellen. Dat voordeel kan oplopen tot wel € 3.000,- bij de aanschaf van een nieuwe Nissan. En daar bovenop ontvangt u, bij het inruilen van uw huidige auto, ook nog eens extra inruilvoordeel. Ontdek ook de nieuwe Qashqai en de vernieuwde X-Trail, nu allebei met een introductiekorting van maar liefst € 1.000,-.

 

Profiteer tijdens deze ontdekkingsdagen niet alleen van ongekend veel voordeel, maar maak daarnaast kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van uw nieuwe Nissan. En als u tijdens deze dagen een offerte laat maken maakt u ook nog eens kans op het winnen van een Bose Wave Soundtouch IV.

 

Genoeg redenen dus om ACSL te gaan ontdekken. Het verkoopteam staat in de showroom voor u klaar en in de werkplaats is uw auto in goede handen bij Aiko Wubs, de monteur met meer dan 30 jaar Nissan-ervaring.

 

Winnaars bij Louwes Autocenters


Tijdens het Zuidenveld van 6 t/m 9 juli 2017 in Sleen hebben heel veel mensen geprobeerd het juiste aantal van 296 paardenbrokjes in de schaal te raden. En dat is Marieke Nijboer en Joke Renting gelukt!


Marieke Nijboer heeft een complete autoreiniging bij GlimMobiel gewonnen en Joke Renting een navigatiesysteem.


Wij wensen beiden heel veel plezier met hun gewonnen prijs!

Winnaar cheque Kia Lentekriebels


Familie Loots uit Veendam is de gelukkige winnaar geworden van een cheque ter waarde van € 6.500,-.


Tijdens de actieperiode van de Kia Lentekriebels hebben zij een nieuwe Kia gekocht bij Autobedrijf van Staalduinen Scheemda en nu hebben zij het aankoopbedrag teruggewonnen.

Het complete team van ACSL wenst familie Loots heel veel plezier met hun gewonnen prijs!

Geslaagde opening Nissan in Stadskanaal

 

Op 7 april was het dan eindelijk zover: De officiële opening van onze nieuwe Nissan vestiging in Stadskanaal. 

In het bijzijn van honderden genodigden werd de officiële openingshandeling verricht door mevrouw Galama, burgemeester van de gemeente Stadskanaal en door de heer Koen Maes directeur Benelux van Nissan.

 

Hierna kon iedereen, onder het genot van een hapje en drankje het geheel vernieuwde pand, welke als allereerste Nissan dealer van heel Nederland volgens de nieuwste eisen van Nissan is ingericht, bekijken.