Autocenters van Staalduinen Louwes
emmen_01

ACSL Louwes Emmen

Al sinds 1977 is Louwes een begrip in Emmen en omstreken. Ons familiebedrijf is officieel dealer van het merk Kia. Naast het dealerschap van het merk Kia zijn wij ook merkspecialist van Peugeot en Citroën

 

Dé Kia-dealer in Emmen en omstreken

ACSL Louwes Emmen is officieel erkend Kia-dealer. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de verkoop van nieuwe en gebruikte Kia-modellen. Daarnaast verzorgen wij onderhoud en reparatie voor nieuwe en gebruikte Kia-modellen. Verder voeren wij ook garantiewerkzaamheden uit.

 

Hét adres voor Citroën en Peugeot in Emmen

Naast het dealerschap van het merk Kia zijn wij ook PCA-specialist van de merken Peugeot en Citroën in Emmen en daarbuiten. Wij leveren met plezier uw nieuwe Peugeot of Citroën af.

 

Peugeot en Citroën fabrieksonderhoud in Emmen

Als PCA-specialist voeren wij al het fabrieksonderhoud voor deze merken uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor garantiewerkzaamheden en schade.

 

Onderhoud voor alle merken

Naast merkonderhoud voor Kia, Citroën en Peugeot is Emmen ook de plaats voor al uw onderhoud voor andere merken. Onderhoud, reparatie, APK, het kan allemaal. Kom langs in Emmen of neem contact op met onze vestiging. Wij stellen u als klant centraal en bouwen zo aan een duurzame relatie. Zo zorgen wij met veel plezier dat u mobiel blijft!

Contactgegevens


 Locatie en openingstijden

 

Contact

 

Jules Verneweg 31

7821 AD Emmen

 

[email protected]

Telefoonnr:                  

 

0591-642424

 

Openingstijden showroom

 

Maandag t/m Vrijdag   


 

09.00-18.00

 

 

Zaterdag

09.00-17.00

Zondag Gesloten

Openingstijden werkplaats

 

Maandag t/m Vrijdag     

08.00-17.00

Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten